tirsdag 29. januar 2013

Første skoledag!

Dagen startet med å finne skolen som vi ikke fant i går.. Etter igjen mye spørring rundt omkring og henvisninger i feile retninger, fant vi til slutt skolen i en skjult gate. Skolen gav uttrykk for å være gammel samtidig som at de hadde gode læringsarenaer. Vi fikk en guida tur rundt om i skolebygget, traff også på kjentfolk i korridorene! Tidligere Erasmus-studenter som hadde godt på DMMH i Trondheim! KOSELIG! :)

 

 









 

Etter å ha mottatt en del informasjon omkring planer, skolen og praksis tok kontaktpersonen vår på skolen med oss videre i sin bil til en cafe i Belem der hun spanderte VERDENS BESTE kake, før at vi så dro videre til praksisplassen. Fin plass, Fint vær,mye SOL. Barnehagen var midlertidig plassert på en slags brakke pga. økonomikrisen i Portugal. Barnehagen ligger i nærheten av en (barne/ungdomsskole). Vi møtte kontaktpersonene i barnehagen, Lene ble plassert på småbarns-avdelingen(1-3 år) Helena ble plassert på storbarn(2-5 år). Alt i alt skikkelig fin dag! Kjempesnille og hjelpsomme folk tross alt utfordringer på språkbasis.






 Nærmere kvelden dro vi på et gigantisk kjøpesenter som hadde et massivt utvalg av shoppingsmuligheter, må selvsagt ikke glemme å nevne at vi meldte oss inn på DET SYKESTE treningssenteret noen av oss har sett! Der hadde de alt av treningsmuligheter, et stort basseng, Jacuzzi, sauna og dampbad! Kjempefint! :-D Så nå blir det sommerkropp 2017!




Avslutta kvelden med å spise enda mer FEIT MAT!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar