mandag 28. januar 2013

Reisen til Lisboa

Vi startet med tog fra Trondheim, der satt vi i 7 timer til vi ankom Oslo (Gardemoen). På gardemoen skulle vi tilbringe 8 lange, kalde timer. Noe av denne tiden ble tilbringt på toalettet siden kulden tok overhånd sånn ellers. Vel vi overlevde og godt var det! :)
























Deretter sjekket vi inn og tok flyet til Paris etter flere timer med venting. Da vi ankom tidenes største flyplass skulle vi selvfølgelig vente noen timer der å, men gleden var stor, vi var nå ett skritt nærmere! :-D
Vi satte oss ned og sjekka rundt, siden Lene er tidenes mest kresne person tok det litt tid for å finne et sted å spise, siden Groven spiser alt som lever og går. Deretter hadde vi noen timers lek som gikk ut på å gjette hvor folka som gikk forbi var fra. MoRsoMt!





Når tiden var slaget, så kom det etterlengtede flyet som skulle føre oss til Lisboa! <3
Vi ankom fredag kl. 15.00 til stor glede der sola tittet fram og stripping ble det til stoor begeistring for folk flest!

Vi tidenes velkomst, våre nye samboere(Andre/Portugal og Giuila/Italia) kom å plukket oss opp i den råeste kjerra! Kyss på kinna ble det å! Deretter fikk vi guida tur gjennom Lisboa, vertfall i 10.min :)

Etter en 24 timers tur og to trøtte typer trengtes det noen timer til å slappe av før vi skulle ut på nye eventyr kl. 20.00. Giulia fikk besøk denne helga av sin venn Martino/Italia. Når klokka ble 20.00 tok de oss med på en lokal resturante der for å spise tradisjonell mat fra Lisboa, samtidig fikk vi en drink som kjentes! wooo! Blander ikke 4cl her nei! Etter en god middag gikk vi på et koselig strøk der enkelte spiste en GOD sjokoladekake og fikk treffe flere venner av våre nye samboere! KOS! Det ble en "tidlig" kveld kl.02.00 for trøtte reisende.







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar