søndag 24. mars 2013

Oppsummering Groven


Vi har som sagt vært utrolig dårlige til å skrive og beklager det til våre kjære følgere.. Men nå skal vi gi jernet å skrive mer!!

Helena og Lene har hatt det utrolig UTROLIG bra i Lisboa til nå. Har rett og slett vært en drøm :D !

Og heldigvis har vi fremdeles HELE april igjen. Ettersom vi ikke har skrevet på en stund fordi vi rett og slett ikke har hatt tid, har vi oppsummert litt om hva man har gjort den siste tiden og deretter masse bilder:)

· Helena sine opplevelser

-Har fått Surfet litt på Costa da Caparica både med kurs og aleine.. ELSKER å surfe!!! Gleder meg til påska hvor jeg skal få surfet masse.. Og fått opplevd en del strand liv
 
 
Verdens beste Erasmus gjeng




 
 

 
-Har vært på Carnival i Torres Vedres.. Her i Portugal har de en hel Carnival uke hvor alle kler seg ut og feirer både store og små.. Så jeg dro med 4 store busser med Erasmus studenter og gikk i parade i ca10 timer.. En helt vill opplevelse







 
- Hatt besøk av min kjæreste Fredrik, hvor vi var på ett kjempe stort akvarium, vi var på hotell og suite, vi leide bil og dro til Cascais og Sintra (Fredrik hadde sin andre kjøretur her nede, livsfalig!) vi var på stranda og solte oss, vi var på kasino, var på fotball kamp mellom Sporting- Porto, og vi var ute hver kveld og spiste god mat og drikke.. Var 5 helt fantastiske dager som jeg aldri kommer til å glemme.









 


- Vært på ulike severdigheter i Lisboa, som slott, museum, utsiktsplasser og flotte restauranter.

Lisboa <3
 

-Har vært på tur til Cascais og fått sightseeing rundt i byen med flotte folk.



 
Kjærester

- Har vært på seiltur med Erasmus. Her var det dårlig vind men var en helt fantastisk dag fordi det var her jeg møtte verdens herligeste mennesker som har gjort oppholdet mitt her nede til en drøm!



Tidens folk<3'
 
 

- Har selvfølgelig fått opplevd seine kvelder med soloppganger på grunn av det fantastiske fest livet som er her nede og de herlige Hjemme festene.  
 
 

Dette var noen ting jeg kommer på i Farta J

 

 
LYKKE LYKKE

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar