søndag 24. mars 2013

UNNSKYLD BLOGGEN


SÅÅÅÅ... HALLO !!!

Jeg og Lene må være verdens verste bloggere, og jeg beklager at vi ikke har fått skrevet noe i det hele tatt den siste tiden!:/

MEN.. Jeg skal legge ut en liten liste over ting vi har gjort og bilder:)

Har vært på praksis hver uke fra tirsdag til torsdag. Praksisen går urolig bra og vi begge trives kjempe godt med å jobbe der. FREMDELES veldig vanskelig med språket selv om vi har startet på språk kurs,, så noen ganger blir det noen litt mindre fine ord som kommer ut av munnen siden vi er så frustrerte over å ikke bli forstått, men som regel går det veldig bra ;)
 Vi sliter litt med å jobbe med rapporten her nede men vi skal gjære en sikkerlig innsats den siste måneden. Har også hatt praksis besøk av 2 lærere fra Norge(Hanne og Vigdis). Da de var her dro vi på fado resturante og ble rana, for der var det helt ville priser på maten og vinen, men det var en utrolig opplevelse da. For de som ikke vet hva Fado er, så betyr orda skjebne og er en typisk portugisisk Musikk. I dette tilfelle var de to gitarister og 3 forskjellige sangere som var profesjonelle sangere.. DRIT FLINKE !!!

 


 
Det kommer flere innlegg det neste dagene over andre Fantastiske ting vi har gjort :D

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar