fredag 8. februar 2013

Busskondis!

Mandag.. Etter ei lang hard helg, følte ikke Lene seg helt vel. Så henne var det ikke mye å se til. Helena gikk på nye eventyr, all by herself.. Hun sjekka ut området rundt omkring, tok bilder og koste seg i sola. På ettermiddagen spiste Helena lunsj med Andre og Gulia -> En utsøkt burger! Når formen til Lene tok seg opp utover ettermiddagen, gikk vi å trente. Spinning tar på så dagen derpå ble hard for to unge jenter! GANGSPERRE!!





Tirsdag, startet andre uka i praksis. Begynner å få inn hverdagsrutiner i barnehagen og blir bedre kjent med barna og ansatte. Kommunikasjonen er enda veldig vanskelig både med barn og personalet, men man begynner å kjenne noen få grunnleggende ord. Aktiviteter som blir gjort i barnehagen i løpet av ei uke er alt fra: Sang, dans, gym og andre tverrfaglig/kreative formingsaktiviteter. Blant annet lærer også de eldste barna en del engelsk. Å vet DU hva.. VI koser oss KJEMPEMASSE i praksis! Selv om det er lange dager fra kl.08.00 - 16.00. 
Tirsdag kveld ble vi møtt av et fantastisk syn, Lene falt nesten pladask! Vi hadde nemlig en personlig trener denne dagen! Muscles you said?! 
Det var en fantastisk treningsøkt! Hvor vi både ble trent av han og han lagde et kjempebra treningsopplegg. Etter trening bestemte vi oss for ikke å sløse bort den fine treningsøkten, så vi bestemte oss for å være sunne ved å spise salat =) Onsdag resulterte i det samme: Vi var i praksis. Helena fikk en og en halv times latterlig god massasje, mens Lene gikk for å trene ;)


 

 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar