mandag 4. februar 2013

Siste ukas hendelser:)

Har vært en del som har skjedd de siste dagene så det tar litt tid før vi får skrevet:)



Sist uke hadde vi 3 dager i praksis, noe som vi syns var utrolig spennende, og litt utfordrende i forhold til språket, men det går seg til sjØ :D

Fredagen var en veldig innholdsrik dag, vi hadde nemlig fri! Da tok vi kursen mot ett sted kalt Cascais. Det var ca. en halv time med tog for å komme dit. Der fikk vi en smakebit av strandparadiser og en utrolig koselig plass. Det var dessverre overskyet denne dagen så vi fikk ikke sola oss som vi hadde store planer om. Gøy var det uansett! Vi kommer til å reise tilbake hit flere ganger for og utforske mer og prøve å få til surfing.


 


Vi var så heldige å fikk tips av Lydia (som var på praksis i Portugal i fjord) hvem vi kunne kontakte på Facebook om språkkurs. Samme dagen ble vi invitert på middag hjemme hos dem. Vi fikk beskjed om på forhånd å ta med noe party mat. Vi ble møtt av en gjeng herlige mennesker fra forskjellige steder i Europa. Vi spiste god mat og fikk servert en smule for mye drikke. Da det ble midnatt var det tide for oss unge lovende å dra ut på byen.




 Dette var en knall kveld hvor vi virkelig fikk oppleve festlivet i Lisboa. Vi startet med å henge på ett sted hvor det var mange Erasmus studenter og gikk fra bar til bar. Når barene stenger i Lisboa rundt 3 skal man videre på diskotek. Man kan jo si det ble ganske seint (tidlig lørdags morgen.) Samme prosedyre var det på lørdag:)




                                                                          For en helg!!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar