fredag 8. februar 2013

Idyll

Torsdag var det nok en dag i praksis, vi ville ha en effektiv dag og dro derfor på trening rett etter praksis.
Som igjen ble etterfulgt av en salat, salaten der var helt ubeskrivelig digg! Vi fikk litt dårlig tid for å rekke bussen (som vanlig).. vi traff en av praksiskontaktene og følte for å være høflig og slo derfor av en prat. Så er det denne busskondisen da, er det noe mer å si om det.. ? 

Busskondis er og forblir en busskondis. Veel, vi rakk ikke bussen. Så vi tok taxi, selv om det bare tar et kvarter å gå. Igjen var kommunikasjonen litt vanskelig, visstnok har en del portugisere bestemt seg for ikke å ville kunne engelsk. Men hyggelig er det og pluss i margen for engasjementet, vi kom oss hjem!

Vi satte oss ned og drakk et par glass vin før vi, hørte på chill musikk. Eirik Røberg Følgesvold er en av inspirasjonene til god musikk! Våre bo-kamerater joinet også denne kvelden ut. Vi dro til Santos møtte et par av kompisene til Andre, slo av en prat og tok et par gode kalde øl. Denne baren var rolig så det ble bestemt at vi skulle gå til enda en bar for å sjekke ut livet der, for så å gå ut på diskoteket (Urban beach) der de fleste av Erasmus studentene holder til! Koselig var det også å møte på to andre norske studenter der.

 

 

  
 Fredag var hard for Lene, hun trengte dvalesøvnen sin, siden hun stadig er midtpunktet i festen! Så da dro Helena igjen som Viggo på nye eventyr. Denne gangen tok hun buss til andre siden av brua. Gikk langs stranda og nøyt synet av flotte, lange strender, sol, bølger og surfere. Etter det gikk hun på en restaurant, fikk en ny venn. Yeey! Var en lokal jente fra Lisboa som jeg spiste lunsj med og viste meg rundt om i området. Etter det var hun så grei å kjørte meg helt hjem! Tilbrakte hele dagen Costa da caparica. Portugisere er snille, kule folk!!!! På kvelden bestemte vi oss for å spise middag hjemme, denne gangen alle fire! =)

 
 







Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar